O NAMA

ZEMLJA I SUNCE SISTEMI - SVAKA KAP NA SVOM MESTU!

Kompanija Zemlja i Sunce Sistemi d.o.o se bavi uvozom i distribucijom opreme za navodnjavanje kap po kap i fertirigaciju. Opremu distribuiramo preko poljoprivrednih apoteka širom Srbije. Osim trgovine, bavimo se projektovanjem i ugradnjom istih. Takođe, osim ugradnje sistema za navodnjavanje kap po kap radimo i ugradnju kapilarnih sistema u cvećarstvu.

Naš stručni tim dolazi po vašem pozivu i detaljno proučava naznačenu lokaciju. Nakon toga, pristupa se izradi projektno–tehničkog zadatka, a potom vrši organizacija zemljišne teritorije, izrada studije vodosnabdevanja i projektovanje sistema za navodnjavanje, sa svim neophodnim delovima. Osim projektovanja, kompanija Zemlja i Sunce Sistemi vrši i sve izvođačke radove, ili nas možete angažovati samo na poslovima tehničkog rukovođenja, ili pak nadzora, u zavisnosti od vaših raspoloživih tehničkih i ljudskih kapaciteta. 

 

Sistem za navodnjavanje treba da omogući održivost čitavog projekta uz visoku fleksibilnost sistema i mogućnost ulaska mehanizacijom na polje, ili objekat u toku samog navodnjavanja. U zavisnosti od veličine projekta upravljanje sistemima za navodnjavanje može biti automatsko, ili pak manuelno.

 

U savremenoj tehnologiji gajenja biljaka na raspolaganju su Vam automatizovani sistemi navodnjavanja i mineralne ishrane, koji su obično integrisani u jedinstven sistem kontrole mikroklime. Osim u nove zasade, opremu ugrađujemo i u višegodišnje zasade voća i vinove loze, kao i u vrlo intenzivnoj proizvodnji povrća na otvorenom polju.

0 +
GODINA POSLOVANJA
0 +
PROIZVODA
0 +
ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Kruna našeg rada je projekat sistema za navodnjavanje subirigacijom od 600 Ha plantaže lešnika i 60 Ha rasadnik lešnika koji smo 2017.god uradili za italijansku firmu Ferrero, koja u Srbiji posluje pod imenom Agriser.

Sistemi za navodnjavanje kap po kap, poznati su i kao lokalizovano ili mikro navodnjavanje.

Ovaj metod štedi vodu i đubrivo dok polako doprema vodu do biljaka gde polako kaplje u na površinu zemljišta ili direktno u oblasti korena.

Ovaj sistem čini mreža cevi, ventila i emitera i drugih proizvoda, sve u zavisnosti za koju vrstu delatnosti su namenjeni.

Kliknite i saznajte više šta je potrebno za koju vrstu delatnosti:

Pri izradi sistema koristimo materijal i proizvode isključivo od renomiranih svetskih proizvođača, koji su garancija uspešno obavljenog projekta.

Ukoliko su Vam potrebne detaljnije informacije, kontaktirajte nas.

+381 36 823 110

+381 65 63 000 63